Ένα κοτόπουλο στην κουζίνα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ο Τόνι Έλιοτ στη φάρμα. ΣΩΣΤΟ: Ο αχυρώνας έχει μια τεράστια συρόμενη πόρτα. Αυτός ο ιδιοκτήτης πρόσθεσε τη χαμηλή, με κιονοστοιχία βεράντα του αγρότη στο σπίτι.

Ο Τόνι Έλιοτ ανησυχούσε για τη συνέχεια. Πώς θα αντιμετώπιζε την ανακαίνιση ενός οικισμού χώρων; Το αρχικό τμήμα χτίστηκε το 1750, με μεταγενέστερες κατασκευές προσαρτημένες σε αυτό. Το σπίτι ήταν τρελό και ανόμοιο. Μετά βρήκε ένα βιβλίο της δεκαετίας του 1980 που τον έβαλε σε έναν δρόμο. Big House, Little House, Back House, Barn: The Connected Farm Buildings of New England είναι μια μελέτη ορόσημο της δημοτικής γλώσσας της Νέας Αγγλίας, από τον Thomas Hubka. Τώρα ο Τόνι είχε άδεια και καθοδήγηση για το πώς να συναρμολογήσει το επάνω μέρος του στο Kennebunk του Μέιν.

Στην τραπεζαρία δίπλα στην κουζίνα, το τραπέζι είναι από το παιδικό σπίτι του Tony Elliott. Οι καρέκλες Windsor είναι αναπαραγωγές. Η ζωγραφισμένη κονσόλα προήλθε από έναν ασιατικό ναό μέσω ενός τοπικού καταστήματος με αντίκες. Πρόσθεσε έξι παράθυρα στο παλιό ηλιόλουστο, το οποίο έγινε η τραπεζαρία. Το δάπεδο εδώ διασώθηκε από τη σοφίτα.

Το βιβλίο του Hubka είναι ιδιαίτερα κατάλληλο, καθώς εξιστορεί την εξέλιξη του Walker Farm ακριβώς κάτω από το δρόμο, στη γειτονιά Alewife του Kennebunk. Όπως η αγροικία του Έλιοτ, αυτή η ιδιοκτησία με προσαρτημένες κατοικίες και κτίρια αγροκτημάτων εξελίχθηκε σε πολλές δεκαετίες. Σε αυτή την περιοχή, το χιόνι στοιβάζεται ψηλά και το κρύο είναι τσουχτερό. Η δημοτική μορφή επέτρεπε στο κυρίως σπίτι να συνδεθεί με κουζίνα, αποθηκευμένα καυσόξυλα, ζώα που χρειάζονται περιποίηση και τελικά εγκαταστάσεις υγιεινής. Οι οικογένειες που στέκονται στο σπίτι θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη ζωή τους στη φάρμα. Στη βόρεια Νέα Αγγλία, το οικόπεδο είχε διαδρόμους και συνδέσμους και προσθήκες.

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα χωρίς νόημα είναι βολικά και ακατάστατα. Τα ντουλάπια είναι κεράσι?
Τα φωτιστικά είναι μετασκευασμένες αντίκες.

«Αυτές οι αγροικίες δεν είχαν στην πραγματικότητα ούτε ένα αρχιτεκτονικό μοτίβο ή στυλ», συνειδητοποίησε ο Έλιοτ, προς ανακούφισή του. «Μόλις συνειδητοποίησα ότι οι Γιάνκηδες ανέκαθεν έφτιαχναν τα σπίτια τους, ήξερα ότι μπορούσα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο». Οι σανίδες από τη σοφίτα του αχυρώνα έγιναν δάπεδο για το σαλόνι. Οι πόρτες απογυμνώθηκαν αλλά δεν φινιρίστηκαν και παραμένουν στη θέση τους, διατηρώντας τα φρεσκοβαμμένα δωμάτια ξεχωριστά. Ο Elliott πρόσθεσε σαν καπάκι οδοντόκρεμα με μεγάλου μεγέθους καλούπι, επισημοποιώντας το σαλόνι. Η προσέγγιση είναι ένα νεύμα στο παρελθόν με ένα κλείσιμο του ματιού στο παρόν.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Στην άκρη της κουζίνας κάθεστε ένα γραφείο και μια αγαπημένη καρέκλα. Ξύλινη ράβδος πηγαίνει στο
ένα ύψος καρέκλα-ράγα. ΔΕΞΙΑ: Στην είσοδο της κουζίνας, ένα σχέδιο παρκέ ήταν ένθετο με πεύκο που είχε διασωθεί από το άχυρο του αχυρώνα. «Αυτή είναι μια ανακαίνιση, όχι μια αποκατάσταση», διευκρινίζει ο ιδιοκτήτης – αλλά μια που διατήρησε μεγάλο μέρος της ιστορίας.

Φημισμένος για τις ιδιοσυγκρασίες του, είναι η προσωπικότητα πίσω από το Kennebunk’s Snug Harbor Farm, ένα φυτώριο που πουλά πολυετή φυτά και βασικά είδη κηπουρικής, αλλά ειδικεύεται επίσης σε τοπία, παχύφυτα και αγγεία και στολίδια κήπου που σχεδίασε ο Elliott. Η αγάπη του για τη φύση είναι εμφανής στα πανταχού παρόντα παράθυρα.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Μια κονσόλα αντίκα χωρίζει την κουζίνα από τον χώρο της τραπεζαρίας. ΣΩΣΤΟ: Η μικρή κουζίνα σχεδιάστηκε για αποτελεσματικότητα με νησίδα μαγειρέματος και μικρή χερσόνησο που επιτρέπει καθίσματα στον πάγκο. Ο γωνιακός νεροχύτης τοποθετείται για να δίνει στο πλυντήριο πιάτων μια ευρεία θέα
των εξωτερικών χώρων.

Επειδή ζούσε στο Snug Harbour Farm όταν αγόρασε αυτό το ακίνητο, η ανακαίνιση (στην άλλη πλευρά της πόλης) δεν έγινε βιαστικά. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν πέντε χρόνια εντατικής δουλειάς για να μπορέσει να μετακομίσει ο Έλιοτ. Από νωρίς έγινε μια εκκαθάριση: Από τις αρχές του 1900 και μετά, τρεις από τους τέσσερις γιους ενός κυρίου αγρότη ζούσαν μαζί στη φάρμα. Μετά το 1960, «δεν πέταξαν ποτέ τίποτα έξω».

Παρατάσσονται σε ένα τραπέζι κονσόλας στο φουαγιέ παλιά μπουκάλια μπύρας που βρέθηκαν κρυμμένα στις μαρκίζες του σπιτιού. Τα έπιπλα είναι ένας εκλεκτικός συνδυασμός τοπικών και εξωτικών κομματιών, πολλά από τα οποία ήρθαν πίσω από ταξίδια στο εξωτερικό.

Με την παλιά αγροικία, ο Tony Elliott αγόρασε 15 στρέμματα από αυτό που ήταν ένα αγρόκτημα 85 στρεμμάτων. Συνεχίζει την παράδοση της φάρμας με την κτηνοτροφία, καθώς η γενναιόδωρη έκταση του επιτρέπει να εκτρέφει τα πρόβατα και τα πουλερικά που ήταν πάντα μέρος της ζωής του. Ο μεγάλος, συνδεδεμένος αχυρώνας τον αφήνει να διασκεδάσει με την καρδιά του.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Τα κανίς στο σαλόνι που ο ιδιοκτήτης ονόμασε το “Travel Room” του σε σχέση με τα έργα τέχνης και τις φωτογραφίες από ταξίδια στο εξωτερικό. Τοποθέτησε ψηλότερα από το συνηθισμένο ροδέλες με μεγάλο καλούπι οδοντόκρεμας: «Μου αρέσει να παίζω με ζυγαριά», εξηγεί.
ΣΩΣΤΟ: Μοτίβα κοτόπουλου και παλιά πράγματα δημιουργούν βινιέτες.

Ο Έλιοτ έχει διατηρήσει στοιχεία σημαντικά για την κληρονομιά του σπιτιού, από αυθεντικό γύψο μέχρι αρχαία φινιρίσματα στο «Μπλε Δωμάτιο», που κάποτε ήταν βρεφονηπιακός σταθμός αγοριών. Μεγάλη προσοχή ελήφθη για να σωθεί το γρανίτη θεμέλιο. ατενίζοντας το μέλλον, εγκαταστάθηκε ένα σύστημα γεωθερμικής θέρμανσης.

Μια πατίνα στους τοίχους από γύψο βρέθηκε κάτω από παλιά ταπετσαρία και διατηρήθηκε ως έχει. Τα υφάσματα είναι από την Ινδία.

Κάποια πράγματα έπρεπε, ωστόσο, να περάσουν, όπως 100 λάστιχα, ένα δέντρο που μεγάλωνε μέσω κοπριάς και εκτενείς σωροί περιοδικών του National Geographic. «Δεν μετανιώνω για μια στιγμή που βρήκα το κουράγιο να φέρω πίσω αυτό το σπίτι», λέει ο Tony Elliott.

Πόροι:

καρέκλες windsor
Υλικό αποκατάστασης (RH) rh.com

νιπτήρας μπάνιου
παρόμοια στο Υλικό αποκατάστασης (RH) rh.com

χρώμα
Μπέντζαμιν Μουρ benjaminmoore.com

φωτισμός, έπιπλα
αντίκα & vintage

Σχετικοί πόροι

shiplap
Whidbey Millhouse whidbeymillhouse.com

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply