Αν έχετε κρεατοελιά σε αυτό το σημείο του σώματός σας, να είστε προσεκτικοί.


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Αν έχετε κρεατοελιά σε αυτό το σημείο του σώματός σας, να είστε προσεκτικοί.

Κάθε άτομο έχει σπίλους κάπου στο σώμα του. Μερικά είναι μικρά, μερικά είναι μεγάλα. αλλά η θέση των σπίλων στο σώμα σας έχει ιδιαίτερη σημασία. Υπάρχουν κρεατοελιές που σχετίζονται με τον πλούτο, καθώς και κρεατοελιές που σχετίζονται με την οικογένεια ή την υγεία. Θέλετε επίσης να μάθετε τι σημαίνουν οι κρεατοελιές σας; Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις:

Τυφλοπόντικες στους κροτάφους
Ο τυφλοπόντικας του ναού συνδέεται με ευκαιρίες ταξιδιού. Αν έχετε κρεατοελιά σε αυτή την περιοχή, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε. Θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία εργασίας ή απλώς για διασκέδαση.

Τυφλοπόντικες ανάμεσα στα φρύδια
Οι κρεατοελιές σε αυτόν τον τομέα συνδέονται με την επαγγελματική ανέλιξη και προαγωγή. Σημαίνει ότι θα λάβετε προαγωγή, αύξηση ή κάτι τέτοιο.

Τυφλοπόντικες ανάμεσα στα μάτια και τα φρύδια
Αυτή η ζώνη συνδέεται με το σπίτι σας. Αν έχετε κρεατοελιές ανάμεσα στο μάτι και το φρύδι σας, σημαίνει ότι είστε προσαρμόσιμο άτομο. Είστε καλοί με τους ανθρώπους και μπορείτε να αναλάβετε ηγετικές θέσεις.

κρεατοελιά στο άνω χείλος
Το να έχετε σπίλος στο άνω χείλος σας σημαίνει ότι ανησυχείτε κυρίως για τα τρόφιμα και τα ρούχα. Οι διαπροσωπικές σας δεξιότητες είναι καλά ανεπτυγμένες και είστε δημοφιλείς στους φίλους σας.

κρεατοελιά στο ζυγωματικό
Το να έχεις κρεατοελιές στο ζυγωματικό σου σημαίνει ότι θα καταλάβεις μια ισχυρή θέση στη δουλειά και θα αυξήσεις τον πλούτο σου.

Τυφλοπόντικες στις παλάμες
Έχοντας μια κρεατοελιά στην παλάμη σας σημαίνει ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από χρήματα. Είστε έξυπνοι και φιλόδοξοι. Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε μια ηγετική θέση. Το να έχετε κρεατοελιά στο χέρι σας δείχνει ότι οι οικονομικές σας ικανότητες είναι ισχυρές και είστε καλοί στην αποταμίευση.

κρεατοελιές στα πόδια
Οι κρεατοελιές στα πέλματα των ποδιών σας είναι σημάδι ότι ταξιδεύετε συχνά, απολαμβάνετε διαφορετικές κουζίνες κ.λπ.

Βλέφαρο

Η παρουσία σπίλων στο βλέφαρο υποδηλώνει έλλειψη αρμονίας με την οικογένεια και μεγαλύτερη τάση για απώλεια χρημάτων. Οι κρεατοελιές κάτω από το βλέφαρο που ονομάζονται «σπίτι δάκρυ», από την άλλη πλευρά, συμβολίζουν το να είσαι υπερβολικά συναισθηματικός και να δίνει συναισθηματικές αντιδράσεις σχεδόν σε όλους τους τομείς όπως και το όνομά του. Είστε επίσης δημοφιλής στη δουλειά. Μπορείτε να είστε καλός ηγέτης, αναλάβετε την ευθύνη.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply