Ξεκίνησε η υποστήριξη για tweets έως 10.000 χαρακτήρες


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ξεκίνησε η υποστήριξη για tweets έως 10.000 χαρακτήρες

Τώρα, η εταιρεία έχει υπερδιπλασιάσει το όριο χαρακτήρων και έχει εισαγάγει υποστήριξη για tweets έως 10.000 χαρακτήρες. Επιπλέον, ο ιστότοπος υποστηρίζει πλέον τη μορφοποίηση έντονου και πλάγιου κειμένου, επιτρέποντας στους δημιουργούς να χρησιμοποιούν αυτά τα στοιχεία για να διασπάσουν δυνητικά μεγάλα τμήματα κειμένου. Ο επικεφαλής του Twitter Έλον Μασκ ανακοίνωσε στις αρχές Μαρτίου ότι ο ιστότοπος έκανε tweets μακράς διάρκειας ακόμη περισσότερο, σχεδόν ένα μήνα μετά την αρχική επέκταση των 4.000 χαρακτήρων.

Αν και το όριο των 10.000 χαρακτήρων μπορεί να φαίνεται υπερβολικό στους περισσότερους περιστασιακούς χρήστες, ήταν πραγματικά απαραίτητο. Η εταιρεία πρόσφατα μετονόμασε το “Super Follows” σε “Subscriptions” και άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να χρεώνουν $3, $5 και $10 το μήνα για αποκλειστικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών μόνο για συνδρομητές, στο Spaces. Το Twitter υποσχέθηκε επίσης ότι δεν θα λάβει κανένα από τα έσοδά του τους επόμενους 12 μήνες.

Το Twitter δίνει στους δημιουργούς περισσότερους τρόπους να προσελκύσουν τους ακόλουθούς τους αυξάνοντας το όριο των tweet χαρακτήρων για τους χρήστες του Blue και επιτρέποντάς τους να δημοσιεύουν “βίντεο διάρκειας μιας ώρας”. Ταυτόχρονα, το να κάνετε τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για προβολή διαφημίσεων που θα αποφέρουν περισσότερα χρήματα για την επιχείρηση. Θα έρθουν περισσότερες αλλαγές.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply