Ο αρχηγός του κινήματος Ennahda Ghannouchi συνελήφθη στην Τυνησία


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο αρχηγός του κινήματος Ennahda Ghannouchi συνελήφθη στην Τυνησία

Ο Rashid Al-Gannouchi, ηγέτης του κινήματος Ennahda και πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τυνησίας, συνελήφθη μετά την έφοδο των δυνάμεων ασφαλείας στο σπίτι του. Σε δήλωση που εξέδωσε το Κίνημα Ennahda, η κράτηση του Ghannouchi χαρακτηρίστηκε ως “επικίνδυνη εξέλιξη” και ζήτησε να σταματήσει η “βλασφημία των πολιτικών ακτιβιστών της αντιπολίτευσης” και να απελευθερωθεί άμεσα ο Ghannouchi. Στη δήλωση, αναφέρθηκε ότι η σύλληψη του Ghannouchi δεν θα ωφελούσε με κανέναν τρόπο τους Τυνήσιους και ότι αυτή η κατάσταση επηρέασε όχι μόνο τον Ghannouchi αλλά και όλους τους φίλους του στο κόμμα.

Από την άλλη, στις πληροφορίες που μετέδωσε το ιδιωτικό τυνησιακό ραδιόφωνο Mosaiqu FM, αναφέρθηκε ότι ο Ghannouchi είχε τεθεί υπό κράτηση για ανάκριση μετά τη διαρροή βιντεοσκόπησης συνομιλίας που είχε με τους ηγέτες του Μετώπου Εθνικής Απελευθέρωσης. .

Ανακοινώθηκε ότι η αστυνομία έκανε έφοδο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και όλα τα γραφεία έκλεισαν. Ο αρχηγός του κινήματος Ennahda, Riyad Al-Shuaibi, επιβεβαίωσε την επιδρομή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, λέγοντας: «Η αστυνομία έκλεισε επίσης γραφεία του κόμματος σε άλλα μέρη της χώρας.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply