Ο ύποπτος που άνοιξε πυρ γύρω από την επαρχιακή προεδρία του CHP στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθη


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο ύποπτος που άνοιξε πυρ γύρω από την επαρχιακή προεδρία του CHP στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθη

Στις 6 Απριλίου, πυροβολισμοί ξέσπασαν από την οδό Sarıyer, όπου βρίσκεται το κτίριο της Επαρχιακής Προεδρίας του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της Κωνσταντινούπολης, και μαθεύτηκε ότι υπήρχαν αρκετές κυψέλες. Στο πλαίσιο της έρευνας της Γενικής Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης, μαθεύτηκε ότι ο ύποπτος Εμρέ Ντ., ο οποίος καθόταν στη δεξιά θέση του συνοδηγού την ημέρα του συμβάντος, μετέδωσε ζωντανά στα social media και άρχισε να πυροβολεί τυχαία στον αέρα. , θυμώνοντας με τα αρνητικά σχόλια που γίνονται από διαφορετικούς λογαριασμούς. Στο πλαίσιο της έρευνας, διευκρινίστηκε ότι το όχημα κινούνταν τυχαία μπροστά από το επαρχιακό κτίριο της CHP, ότι νωρίτερα είχε ξεκινήσει ο πυροβολισμός στον αέρα του υπόπτου Εμρέ Ντ. και ότι η δράση δεν είχε στόχο το ΕΦΚ. επαρχιακό κτίριο. Τέσσερις ύποπτοι, που διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν στο πυροβόλο όχημα, τέθηκαν υπό κράτηση και οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο μετά τις διαδικασίες τους στο αστυνομικό τμήμα. Ο A.Ö., ο οποίος ήταν αποφασισμένος να μην βρισκόταν στο όχημα την ώρα του συμβάντος.Αν και αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του, οι FEE, AP και B.Ö. Από την άλλη, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εφημερεύοντα δικαστή με απαγόρευση εξόδου από την επικράτεια και μέτρα δικαστικού ελέγχου υπό μορφή υπογραφής. Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον δραπέτη Εμρέ Ντ., ο οποίος πραγματοποίησε την πυροβολισμό και δεν μπόρεσε να συλληφθεί παρά τις όλες τις έρευνες.

Φυγός ύποπτος που πυροβόλησε και έπιασε 51 ποινικά μητρώα

Ο ύποπτος φυγάς Εμρέ Ντ. συνελήφθη στο σπίτι που κρυβόταν στο Σουλτανγκάζι και τέθηκε υπό κράτηση. Κατά την ανάκριση του ύποπτου διαπιστώθηκε ότι είχε 51 ποινικά μητρώα και 2 έρευνες. Ο ύποπτος Emre D., του οποίου οι διαδικασίες στο αστυνομικό τμήμα ολοκληρώθηκαν, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης στο Çağlayan.

«Δεν έχω προβεί σε καμία ενέργεια εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, ιδρύματος ή οργανισμού»

Εδώ αποκαλύφθηκε και η κατάθεση του υπόπτου Εμρέ Ντ., ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει. Στην κατάθεση του υπόπτου, «Περίπου μια εβδομάδα πριν το συμβάν, καθώς στεκόμουν μπροστά στο χώρο εργασίας της οικογένειάς μου, άγνωστοι ήρθαν προς το μέρος μου και πυροβόλησαν 4-5 πυροβολισμούς. Μετά το συμβάν έμεινα στο νοσοκομείο για 4 ημέρες. Το άνοιξα. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί που συμμετείχαν στο σόου άρχισαν να βρίζουν βαριά, δεν χόρταινα την περηφάνια μου. Αφού βγήκα από το νοσοκομείο κρατούσα ένα όπλο, τρελάθηκα με τις βρισιές στη ζωντανή εκπομπή που άνοιξα το παράθυρο του καθίσματος του παρμπρίζ ενώ το όχημα κινούνταν και πυροβόλησε 2-3 πυροβολισμούς στον αέρα. Δεν ήξερα καν από πού περνούσαμε όταν πυροβόλησα. Επίσης δεν γνωρίζω το κτίριο CHP ή τα άλλα κτίρια εκεί κοντά. δεν ανέλαβε καμία ενέργεια εναντίον ενός ατόμου, ενός ιδρύματος ή ενός οργανισμού», είπε.

Ο ύποπτος Εμρέ Ντ., μετά την κατάθεσή του στην εισαγγελία, συνελήφθη από τον εφημερεύοντα δικαστή και οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της «κατοχής όπλου χωρίς άδεια».


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply