Πιο εύκολο να μάθουν να πλέκουν ή να πλέκουν με βελονάκι;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ποιά είναι η διαφορά?

Οι δύο πρακτικές συχνά διαφέρουν ως προς τις μεθόδους, τα εργαλεία που απαιτούνται και το ύφασμα που δημιουργούν.

Τόσο το πλέξιμο όσο και το κροσέ χρησιμοποιούν μπάλες από νήμα για να φτιάξουν πράγματα όπως κουβέρτες, πουλόβερ, κάλτσες, καπέλα και κασκόλ.

Ό,τι μπορείς να πλέξεις, μπορείς και να κροσέ.

Αλλά λόγω των εργαλείων και των τεχνικών και τα αποτελέσματα θα έχουν διαφορετική εμφάνιση, αίσθηση και βάρος, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε ακριβώς το ίδιο νήμα.

Και το πλεκτό ύφασμα είναι πάντα πιο λείο, πιο ελαστικό και πιο επίπεδο, ενώ το κροσέ έχει πιο έντονη υφή και είναι πιο ανθεκτικό.

Η κύρια διαφορά είναι στα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, το πλέξιμο χρησιμοποιεί δύο βελόνες πλεξίματος και το βελονάκι είναι ένα μονό βελονάκι.

Όταν πλέκετε, μεταφέρετε τις βελονιές σας από τη μια βελόνα πλεξίματος στην άλλη και όταν πλέκετε με βελονάκι, δουλεύετε κάθε βελονιά με βελονάκι μια κάθε φορά.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply