Ποιος είναι ο İnci, η σειρά των αδερφών μου; Η Seda Kırmızılıoğlu απεικονίζει! Πόσο χρονών είναι η Seda Kirimlioglu;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο İnci, η σειρά των αδερφών μου;  Η Seda Kırmızılıoğlu απεικονίζει!  Πόσο χρονών είναι η Seda Kirimlioglu;

Η Seda Kırmızılıoğlu είναι ένα από τα μέλη του καστ της τηλεοπτικής σειράς My Brothers, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στο ATV. Στη σειρά υψηλού κοινού, ο İnci, τον οποίο υποδύεται η Seda Kırmızılıoğlu, πυροδότησε την περιέργεια.

Ποιοι είναι οι αδερφοί μου İnci;

Η İnci, μητέρα δύο παιδιών, είναι μια όμορφη και περιποιημένη γυναίκα. Η İnci, που πάντα εκτιμά τα ρούχα της, είναι η καλύτερη φίλη της Nebahat Atakul. Η İnci είναι μια μητέρα που τραβάει την προσοχή με την ομορφιά της εκτός από πλούσια γυναίκα.

Πόσο χρονών είναι η Seda Kirimlioglu;

Η Seda Kırmızılıoğlu, η οποία αναδείχθηκε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό Miss Tourism Turkey, επιλέχθηκε ως Μις Τουρκία σε αυτόν τον διαγωνισμό. Ψηφίστηκε το δεύτερο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο το 2005 με τον διαγωνισμό Mode of the Universe, το Kırmızıoğlu είναι μοντέλο και παρουσιάστρια εδώ και πολλά χρόνια.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply