Πόσα όπλα έδωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πόσα όπλα έδωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία;

Η ουκρανική Ομάδα Επαφής Άμυνας συναντήθηκε στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία. “Περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, η Ουκρανία παραμένει ισχυρή”, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν στην εναρκτήρια ομιλία στην 11η συνάντηση της Ομάδας Άμυνας Επαφής με την Ουκρανία, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα είχε παράσχει περισσότερα από 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια για την ασφάλεια στην Ουκρανία.
Μιλώντας για τον στρατιωτικό εξοπλισμό που παρείχαν οι χώρες του ομίλου στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών και τανκς λεοπάρδαλης, ο Όστιν είπε: “Προσφέρθηκαν επίσης συστήματα αεράμυνας για την προστασία του αέρα και της υποδομής του Αυτό περιλαμβάνει τα συστήματα Patriot από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και ” Οι κοινές μας προσπάθειες έχουν κάνει μεγάλη διαφορά για την Ουκρανία. Αυτή η ομάδα επαφής είναι πιο ενωμένη από ποτέ. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να σπάσει την ενότητά μας», είπε.

«Όλοι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συμφωνούν ότι η Ουκρανία πρέπει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ παρευρέθηκε επίσης στη συνάντηση της Ομάδας Επαφής Άμυνας με την Ουκρανία μετά την επίσκεψή του στην Ουκρανία. «Όλοι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ έχουν συμφωνήσει ότι η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά η κύρια εστίαση αυτή τη στιγμή, φυσικά, είναι πώς να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα είναι νικηφόρα, αφού τελειώσει ο πόλεμος, η ιστορία δεν θα επαναληφθεί», είπε ο Στόλτενμπεργκ σε δημοσιογράφους στο Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Ramstein. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να συνεχίσει να επιτίθεται, να πολεμά εκ νέου και να διαταράσσει την ασφάλεια της Ευρώπης. Χρειαζόμαστε πυρομαχικά, χρειαζόμαστε ανταλλακτικά, χρειαζόμαστε καύσιμα, χρειαζόμαστε συντήρηση, χρειαζόμαστε επισκευές, χρειαζόμαστε υποστήριξη για να βεβαιωθούμε ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Χθες το βράδυ “Επέστρεψα από το Κίεβο και μίλησα με τον Πρόεδρο Ζελένσκι. Είπε ότι εκτιμά πραγματικά και χαιρετίζει την ισχυρή υποστήριξη που δίνουν οι σύμμαχοι και εταίροι του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, αλλά ταυτόχρονα ελπίζει ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ουκρανία”.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply