Πώς να ανοίξετε τρύπες σε στενούς χώρους


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Υπάρχει συνήθως άφθονος χώρος μεταξύ των δοκών δαπέδου ή των καρφιών για να επιτρέπεται η διάνοιξη οπών για υδραυλικές εγκαταστάσεις ή καλωδιώσεις. Τελικά, όμως, θα συναντήσετε έναν χώρο που δεν μπορεί να χωρέσει το τρυπάνι και το τρυπάνι. Όταν συμβεί αυτό, σκεφτείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα από αυτά τα αντικείμενα:

  • Πρώτον, ένα κοντό τρυπάνι: Τα φτυαράκια έρχονται σε μικρά μήκη ή μπορείτε απλά να κόψετε ένα κανονικό τρυπάνι σε μικρότερο μήκος.
  • Δεύτερον, εξαρτήματα σχεδιασμένα να χωρούν σε ένα τσοκ τρυπανιού: Αυτά συγκρατούν τη μύτη σε ορθή γωνία με το σώμα του τρυπανιού.
  • Τρίτον, τρυπάνια σχεδιασμένα για αυτήν ακριβώς την κατάσταση: Το τσοκ είναι τοποθετημένο σε γωνία 90º ως προς το σώμα του τρυπανιού. Είναι πιο ακριβή λύση, οπότε κοιτάξτε να δανειστείτε ή να νοικιάσετε ένα τρυπάνι όπως αυτό, εκτός αν κάνετε πολλές τρύπες σε στενούς χώρους.
Ο ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΓΩΝΙΑ
Χωρίς τις κατάλληλες μύτες ή τρυπάνια, το βαρετό σε στενούς χώρους —και το να προσέχετε να εισάγετε την τρύπα στο προτεινόμενο μεσαίο τρίτο της δοκού, κ.λπ.— μπορεί να είναι τρομακτικό. Οι γωνιακές οπές, είτε κατευθύνονται οριζόντια είτε κάθετα, μπορεί να λειτουργούν για εύκαμπτο σύρμα, αλλά είναι εντελώς ακατάλληλες για γραμμές νερού ή αερίου. Επιπλέον, ανάλογα με την κλίση, οι τρύπες με απότομη γωνία μπορούν να αφαιρέσουν σημαντική ποσότητα ξύλου και κατά συνέπεια θα πρέπει να αποφεύγονται όταν είναι δυνατόν.
Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ: Εάν ακόμη και ένα σύντομο τρυπάνι δεν σας προσφέρει τον χώρο που χρειάζεστε, επιλέξτε ένα εξάρτημα με ορθή γωνία ή ακόμα και ένα τρυπάνι με ορθή γωνία. Αυτά μειώνουν σημαντικά τον χώρο που απαιτείται για τους ελιγμούς και τη χρήση του τρυπανιού. Εάν ο χώρος είναι ακόμα πολύ στενός για ένα τυπικό φτυάρι, αγοράστε πολλά κομμάτια και κόψτε τα σε τρία μήκη ίσως. Τρυπήστε, χρησιμοποιώντας κάθε διαδοχικά μεγαλύτερο μήκος, προσαρμόζοντας κάθε μεγαλύτερο τρυπάνι στη μερικώς τρυπημένη οπή.

Ray Tschoepe


Ετικέτες: OHJ Φεβρουάριος 2023


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply