Πώς να αποκτήσετε βελονιές πλεξίματος


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Άλλες τεχνικές πλεξίματος για να σηκώσετε βελονιές

Ανάλογα με το τι ακριβώς φτιάχνετε και ποια βελόνα πλεξίματος χρησιμοποιείτε, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ζωντανές βελονιές.

Για παράδειγμα, εάν πλέκετε με βελονιά ζέρσευ, θα χρειαστεί να μαζέψετε τις βελονιές με διαφορετικό τρόπο από ό,τι θα κάνατε σε ένα ύφασμα βελονιάς καλτσοδέτας.

Η βελονιά με καλτσοδέτα δημιουργεί μεγαλύτερη ποσότητα βελονιών ανά ίντσα, επομένως είναι λογικό να σηκώνετε μία βελονιά κάθε δύο σειρές (εισάγετε την άκρη της βελόνας σε κάθε κορυφογραμμή καλτσοδέτας).

Από την άλλη πλευρά, η βελονιά ζέρσευ έχει μικρότερο μετρητή σειράς, ώστε να σηκώνετε περίπου τρεις βελονιές κάθε τέσσερις σειρές.

Εάν θέλετε να επιλέξετε βελονιές κατά μήκος μιας κάθετης άκρης, θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που θα κάνατε στις οριζόντιες άκρες.

Εάν θέλετε να μαζέψετε βελονιές με κελάρυσμα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική μέθοδο από αυτή που θα πλέξατε.

Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες εάν παίρνετε διαφορετική κατεύθυνση ή εργάζεστε στη λάθος πλευρά.

Οι καθαρές, ίσιες γραμμές και οι άκρες θα σας κάνουν να μοιάζετε με επαγγελματία και το πλεκτό σας κομμάτι θα φαίνεται καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply