Πώς να ενώσετε το πλέξιμο στον κύκλο με τις κυκλικές βελόνες πλεξίματος


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Να εργάζεστε πάντα στη δεξιά πλευρά

Η ένωση του πλεξίματος στο γύρο έχει πολλά πλεονεκτήματα τόσο για τις νέες πλέκτριες όσο και για τις προηγμένες πλέκτριες, όπως η απρόσκοπτη κατασκευή, και το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να στρίβετε από τη λάθος πλευρά στη σωστή πλευρά της εργασίας όλη την ώρα όπως κάνετε. σε επίπεδο πλέξιμο.

Επιπλέον, δουλεύοντας στρογγυλά με κυκλικές βελόνες, πλέκεις ή γλιστράς πάντα κάθε βελονιά. δεξί μέρος από ύφασμα.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο ομοιόμορφη ένταση σε όλο το έργο σας σε σύγκριση με την εναλλαγή μεταξύ σειρών πλεξίματος και κελάρυσμα σε επίπεδο πλέξιμο με ίσιες βελόνες.

Επιπλέον, πολλά μοτίβα βελονιών, όπως καλώδια, βελονιές με υφή και χρωματικές δημιουργίες, είναι πιο εύκολο να εκτελεστούν και να διατηρηθούν όταν πλέκονται στρογγυλά με κυκλικές βελόνες.

Αυτό συμβαίνει επειδή εργάζεστε πάντα στη δεξιά πλευρά του υφάσματος, κάτι που σας επιτρέπει να ακολουθείτε το σχέδιο χωρίς να χρειάζεται να αντιστρέψετε ή να προσαρμόσετε πολλές βελονιές.

Μπορείτε να φτιάξετε σωλήνες, κυλίνδρους ή στρογγυλά σχήματα, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε πράγματα όπως καπέλα, κάλτσες, γάντια και άλλα.

πλέξιμο στο στρογγυλό με κυκλικές βελόνες

Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply