Πώς να πλέκετε κοντές σειρές (τυλίξτε και στρίψτε)


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η μέθοδος χωρίς περιτύλιξη κοντών σειρών

Η μέθοδος κοντών σειρών χωρίς περιτύλιγμα, γνωστή και ως μέθοδος “σκιά περιτύλιξης” ή “πλέξη κάτω”, είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στο πλέξιμο για τη δημιουργία κοντών σειρών και τη διαμόρφωση χωρίς τη χρήση περιτυλίξεων.

Αυτό δημιουργεί μια καθαρή, απρόσκοπτη εμφάνιση χωρίς ορατά κενά ή τρύπες στο ύφασμα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, η πλέξη λειτουργεί μόνο στο σημείο όπου πρέπει να γυρίσει η εργασία και, στη συνέχεια, γλιστράει την επόμενη βελονιά από την αριστερή βελόνα στη δεξιά βελόνα χωρίς να την επεξεργαστεί.

Το νήμα εργασίας φέρεται στο μπροστινό μέρος της εργασίας (εάν πλέκεται) ή στο πίσω μέρος (εάν γουργουρίζει) και η επόμενη βελονιά γίνεται πλέκοντας ή τρυπώντας τη βελονιά κάτω από την γλιστρημένη βελονιά.

Αυτό δημιουργεί μια ραφή “σκιάς” κάτω από την ολισθηρή ραφή, αντικαθιστώντας την ανάγκη για περιτύλιγμα.

Όταν το έργο μαζευτεί ξανά, η βελονιά σκιάς ενώνεται μαζί με τη βελονιά δίπλα της, κλείνοντας το κενό και δημιουργώντας μια ομαλή μετάβαση στο ύφασμα.

Η μέθοδος κοντών σειρών χωρίς περιτύλιγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία έργων πλεξίματος, συμπεριλαμβανομένων κάλτσες, σάλια και ενδύματα.

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για πλεκτοβιομηχανίες που προτιμούν μια απρόσκοπτη εμφάνιση και θέλουν να αποφύγουν τα ογκώδη περιτυλίγματα.

Ωστόσο, μπορεί να απαιτεί λίγη προσοχή στη λεπτομέρεια και προσεκτική καταμέτρηση για να διασφαλιστεί ότι οι ραφές της σκιάς λειτουργούν σωστά.

Αν θέλετε να μάθετε τη μέθοδο χωρίς περιτύλιξη, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου από την Ysolda.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply