Πώς να πλέξετε με δύο νήματα μαζί


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Προσθέστε πάχος στο έργο σας

Ίσως το νήμα που έχετε στο σπίτι να είναι πιο λεπτό από ό,τι απαιτεί το έργο ή απλά να έχετε το τέλειο χρώμα ή τις τέλειες ίνες, αλλά το έργο σας απαιτεί παχύτερο νήμα.

Μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε το ίδιο νήμα σε μεγαλύτερο βάρος, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το νήμα που έχετε ήδη και πλέξτε με δύο νήματα.

Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε δύο νήματα σε συνδυασμό για να επιτύχετε το πάχος που θέλετε.

Και κάνοντας αυτό, μπορείτε να προσθέσετε πάχος στο έτοιμο ύφασμα, το οποίο μπορεί να το κάνει πιο ζεστό.

Συχνά χρησιμοποιώ δύο νήματα μαζί εάν το νήμα είναι DK (για 4 mm / US 6 βελόνες) και θέλω μια πιο χοντρή εμφάνιση, μπορώ να συνδυάσω δύο ή περισσότερα και να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερες βελόνες για πλέξιμο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα χρειαστεί να κάνετε ένα δείγμα μετρητή για να βεβαιωθείτε ότι το έργο σας θα τελειώσει όπως θέλετε.

Και μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο σετ βελόνων πλεξίματος από το προτεινόμενο μέγεθος βελόνας για το νήμα, έτσι ώστε οι βελονιές να μοιάζουν με το σχέδιο.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply