Τελευταία στιγμή – Καιρός (15-04-2023)


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ο καιρός είναι μερικώς συννεφιασμένος στην περιοχή του Αιγαίου. Η θερμοκρασία είναι 22 βαθμοί στη Σμύρνη, 24 βαθμοί στο Ντενιζλί και 20 βαθμοί στο Αφιονκαραχισάρ.

Η βροχή έχει χάσει την επίδρασή της στην περιοχή της Μεσογείου, ο ουρανός είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία μετράται στους 26 βαθμούς Κελσίου στα Άδανα, 22 βαθμούς Κελσίου στο Καχραμανμαράς και 23 βαθμούς Κελσίου στο Χατάι.

Λίγες νεφώσεις στην περιοχή της Κεντρικής Ανατολίας. Η υψηλότερη θερμοκρασία στην περιοχή μετριέται στους 21-22 βαθμούς. Οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν την Κυριακή, αλλά καταφθάνουν στην περιοχή.

Μερικώς συννεφιασμένος επικρατεί στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Η θερμοκρασία είναι 22 βαθμοί Κελσίου στο Μπολού και τη Σαμψούντα και 16 βαθμούς Κελσίου στην Τραπεζούντα.

Λίγες νεφώσεις στην περιοχή της Ανατολικής Ανατολίας. Η υψηλότερη θερμοκρασία μετριέται στους 18-19 βαθμούς στη Μαλάτια και στο Ελαζίγ και πέφτει στους 6-7 βαθμούς τη νύχτα.

Ο ουρανός είναι μερικώς συννεφιασμένος στη νοτιοανατολική Ανατολία. Η θερμοκρασία είναι 20 βαθμοί Κελσίου στο Gaziantep και Adıyaman, 19 βαθμοί Κελσίου στο Ντιγιάρμπακιρ και 21 βαθμοί Κελσίου στη Σανλιούρφα.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply