Τι είναι η Τράπεζα Οικογένειας και Νεολαίας και πότε θα δημιουργηθεί; Η Τράπεζα Οικογένειας και Νεότητας θα χορηγήσει δάνεια σε νεόνυμφους!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τι είναι η Τράπεζα Οικογένειας και Νεολαίας και πότε θα δημιουργηθεί;  Η Τράπεζα Οικογένειας και Νεότητας θα χορηγήσει δάνεια σε νεόνυμφους!

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Για να ενθαρρύνουμε τους νέους μας να κάνουν οικογένεια, θα τους παρέχουμε οικονομική συνεισφορά σε όλους τους τομείς, από την εκπαίδευση μέχρι την απασχόληση, από τον γάμο μέχρι τη φροντίδα των παιδιών. Για την επίτευξη αυτών των στόχων θα ιδρύσουμε Τράπεζα Οικογένειας και Νεολαίας, η πηγή της οποίας θα παρέχεται από τα ίδια έσοδα από φυσικό αέριο και πετρέλαιο της χώρας μας».

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Ερντογάν, στην κοινή ζωντανή εκπομπή του CNN Türk Kanal D, είπε: «Ενθαρρύνουμε τους νέους μας να κάνουν οικογένεια. Θα χορηγήσουμε γαμήλιο δάνειο στα νιόπαντρα ζευγάρια μας. Θα ιδρύσουμε τράπεζα οικογένειας και νεολαίας. Θα στηρίξουμε τους νέους μας με αυτή την τράπεζα. Θα το στηρίξουμε με έσοδα από φυσικό αέριο. Θα είμαστε μαζί τους με προγράμματα επιχορηγήσεων και κινήτρων. Μην αφήσετε τη δυσκολία των συνθηκών και τη σπανιότητα των ευκαιριών να τους τρομάξουν μακριά».


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply