Τι ώρα είναι η προσευχή του Eid στην Κωνσταντινούπολη; Η ώρα προσευχής του Diyanet Istanbul Eid είναι στις 21 Απριλίου 2023!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τι ώρα είναι η προσευχή του Eid στην Κωνσταντινούπολη;  Η ώρα προσευχής του Diyanet Istanbul Eid είναι στις 21 Απριλίου 2023!

Η ώρα της προσευχής του Eid στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζει να μελετάται από εκείνους που θα κάνουν την προσευχή Eid al-Fitr το 2023. Οι ώρες προσευχής του Eid για τις 81 επαρχίες μας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης, δημοσιεύθηκαν από την Προεδρία των Θρησκευτικών Υποθέσεων. Εκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν την προσευχή του Eid θα βρίσκονται σε τζαμιά κατά τη διάρκεια των ωρών προσευχής που μοιράζεται η Diyanet. Λοιπόν, τι ώρα θα γίνει η προσευχή του Eid της Κωνσταντινούπολης; Εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσευχής Diyanet Eid…

Η είδηση ​​συνεχίζεται Όχι άλλα νέα
Η είδηση ​​συνεχίζεται Όχι άλλα νέα

Όσοι αναρωτιούνται για την ώρα της προσευχής του Eid το 2023 σύμφωνα με τις επαρχίες αναζητούν απάντηση στο ερώτημα τι ώρα είναι η προσευχή Eid al-Fitr. Μια από τις πιο σημαντικές τελετουργίες των θρησκευτικών εορτών, που έχει μεγάλη σημασία στον ισλαμικό κόσμο, είναι η εορταστική προσευχή.

Με το τέλος του μήνα του Ραμαζανιού με νηστεία την Πέμπτη 20 Απριλίου, το 3ήμερο πανηγύρι θα ξεκινήσει να πραγματοποιείται το πρωί της Παρασκευής. Οι ώρες στις επαρχίες ανακοινώθηκαν στους χρόνους προσευχής που καθόρισε η Προεδρία Θρησκευτικών Υποθέσεων. Εκατομμύρια πολίτες της χώρας μας θα συρρέουν στα τζαμιά την ώρα της προσευχής και θα εκτελούν ένα από τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με ενότητα.

ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ;

Το πρωί της 21ης ​​Απριλίου, όταν θα εορταστεί το Ευλογημένο Eid al-Fitr, η προσευχή του Eid θα τελεστεί στις 6:49 π.μ. στην Κωνσταντινούπολη.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΟΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: 06.49

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ DIANET!

Πώς να κάνετε την προσευχή του Eid;  Πόσες ρακάτες προσευχής του Eid είναι φάρδ;  Πληροφορίες για θρησκευτική εορταστική προσευχή!

Πώς να κάνετε την προσευχή του Eid; Πόσες ρακάτες προσευχής του Eid είναι φάρδ; Πληροφορίες για θρησκευτική εορταστική προσευχή!

Μηνύματα διακοπών, λέξεις 2023!  Εικόνες, προσευχές, στίχοι, ρήσεις και συγχαρητήρια μηνύματα για το Eid-al-Fitr!

Μηνύματα διακοπών, λέξεις 2023! Εικόνες, προσευχές, στίχοι, ρήσεις και συγχαρητήρια μηνύματα για το Eid-al-Fitr!


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply