Υποψήφιος μπήκε στην ατζέντα με το χορό του: «Με απείλησαν, με ανάγκασαν να παραιτηθώ»


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο υποψήφιος που ήρθε στην ατζέντα με το χορό του: "Με απείλησαν, αναγκάστηκα να παραιτηθώ"

Ο Cem Saygı, ένας 22χρονος Zonguldak υποψήφιος στην 5η θέση από το Κόμμα Πατρίδας, υποστήριξε ότι αποσύρθηκε από την υποψηφιότητα επειδή βρισκόταν υπό απειλή. Η Saygı είπε ότι συνάντησε τον Πρόεδρο Muharrem İnce μέσω μιας κλήσης στο Διαδίκτυο και ο İnce έκλεισε το τηλέφωνο αφού του είπε «θα παραιτηθείς». Στην ομιλία του σεβασμού είπε:

“Ήρθαν από την Άγκυρα στο σπίτι μου. Στην αρχή μου πρόσφεραν 5.000 λίρες για να παραιτηθώ. Είπα ότι δεν θα παραιτηθώ. Στην τελευταία διαδικασία, όταν με κάλεσαν χθες το βράδυ με απείλησαν Είτε είναι ο επικεφαλής της επαρχίας Zonguldak, επικεφαλής της συνοικίας Ερεγλί, βίντεο και ήχος από την πολιορκία της Άγκυρας Έχουμε ηχογραφήσεις που αναγκάστηκα να παραιτηθώ γιατί με απείλησαν. Ήρθαν να μεταφέρουν 4 άτομα στο σπίτι μου. Μου είπαν, “Θα τα παρατήσεις, θα σου δώσουμε λεφτά”. Δεν υπάρχει τρόπος για τους νέους. Πού είδαμε ότι οι νέοι παραιτήθηκαν έτσι. Δεν έχει νόημα να έρθουμε να τους βιάσουμε. Μιλήσαμε με τον Muharrem İnce σε βίντεο και είπε: “Παραιτηθείτε . «Είπα, «Θα συναντήσω τον Πρόεδρο Muharrem İnce. Του είπα, «Έτσι διευθύνεις τη χώρα; Είπα. Έκλεισε το τηλέφωνο στο πρόσωπό του. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Ο Saygı είπε, “Δεν μπορώ να φανταστώ αν ο άνθρωπος που λέει “έχω ένα αυτοκίνητο, έχω ένα τηλέφωνο” το λέει αυτό και το κάνει στους Τούρκους νέους.” «Ήθελαν να παραιτηθώ αφού ο χορός μου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους τελευταίους μήνες. Όταν με τηλεφώνησαν χθες το βράδυ, έλαβα το ηχητικό. Ένα μέλος του συμβουλίου ονόματι Uğur Akyıldız χρησιμοποίησε λέξεις όπως «Θα σε πάρω έξω από το σπίτι σου». Παραιτήθηκα, είναι 4 υποψήφιοι. Κόμμα της πατρίδας, δεν θα βγάλω ούτε έναν υποψήφιο στο Zonguldak από το «Δεν θα έχω ούτε έναν υποψήφιο να βγει. Αυτός που με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «παραίτηση» δεν μπορεί να διευθύνει αυτή τη χώρα. Αν το Twit, που στάλθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα του Muharrem İnce, ήταν ειλικρινές, ο πρόεδρός μας θα έλεγε: «Είμαστε πίσω σας, συνεχίστε». ” αυτός είπε.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply