Χορηγός 100 εκατ. ευρώ για την Μπεσίκτας! Συμβόλαιο 3+2 ετών…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Χορηγός 100 εκατ. ευρώ για την Μπεσίκτας!  Συμβόλαιο 3+2 ετών...

Δύο γιγάντιοι σύλλογοι συγκεντρώθηκαν για τις καταστροφές του σεισμού με επίκεντρο το Καχραμανμαράς, που έπληξαν 11 επαρχίες της Τουρκίας. Η ισπανική ομάδα Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπεσίκτας έπαιξαν φιλικό αγώνα με το όνομα «Ensemble pour la Turkey» (μαζί για την Τουρκία) για να στηρίξουν τα θύματα του σεισμού. Ο Μαύρος Αετός κέρδισε τον αγώνα με νόημα, στον οποίο όλα τα έσοδα, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων, των εκπομπών και των χορηγιών, θα διατεθούν για την περιοχή του σεισμού. Ο Γκέντσον Φερνάντες στο 25′ και ο Κέβιν Ν’Κουντού στο 88 πέτυχαν τα γκολ που οδήγησαν τους Ασπρόμαυρους στη νίκη.

Δύο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Τσενκ Τοσούν στην Μπεσικτάς

Δύο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Τσενκ Τοσούν στην Μπεσικτάς

Οι διαπραγματεύσεις επιταχύνθηκαν.

Δεδομένου ότι η τρέχουσα συμφωνία χορηγίας του ονόματος του γηπέδου Beşiktaş θα λήξει φέτος, οι νέες διαπραγματεύσεις χορηγίας έχουν επίσης αποκτήσει δυναμική. Πρόεδρος Ahmet Nur Cebi. Ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με εταιρείες από τη Ρωσία, την Κορέα, το Καζακστάν και την Αγγλία.

«Υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός, ελπίζω να μας βγει σε καλό»

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για νέες χορηγίες στην Μπεσίκτας, η συμφωνία της οποίας με τον νυν χορηγό τίτλου του γηπέδου Vodafone θα λήξει. Οι ασπρόμαυροι, που περιμένουν μεγάλα έσοδα από εδώ, βρίσκονται σε επαφή με εταιρείες από άλλες τρεις χώρες, εκτός από τη ρωσική Gazprom. Ο Πρόεδρος Ahmet Nur Cebi έκανε επίσης μια δήλωση σχετικά με το θέμα: «Τέτοια οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να κρατηθούν μυστικά για κάποιο χρονικό διάστημα. Εκτός από τη ρωσική εταιρεία, η μία είναι η Κορέα, η άλλη είναι το Καζακστάν και η άλλη η Αγγλία. Διαφέρουν ελαφρώς μεταξύ τους, αλλά όποιος είναι πίσω μπορεί να προηγηθεί του άλλου. Υπάρχει ένας γλυκός διαγωνισμός, ελπίζω να μας βγει. Καλή τύχη.”

Συμβόλαιο 3+2 ετών

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι Ασπρόμαυροι, εν αναμονή νέας προσφοράς για τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου, επικοινώνησαν με 4 εταιρείες. Η πρώτη εταιρεία της οποίας το όνομα αποκαλύφθηκε με αυτή την έννοια ήταν ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom… Σε συναντήσεις με την Gazprom, τον μεγαλύτερο παραγωγό φυσικού αερίου στον κόσμο, σημειώθηκε ότι είχε συζητηθεί συμφωνία 3+ 2 ετών και ο προϋπολογισμός ήταν 20 εκατ. ευρώ ετησίως και συνολικά 100 εκατ. ευρώ. .

Αυτή η συμφωνία θα μπορούσε να μειώσει το χρέος του συλλόγου κατά 27%

Κάνοντας μια δήλωση για το θέμα, ο πρόεδρος της Beşiktaş Ahmet Nur Cebi είπε: «Εκτός από τη ρωσική εταιρεία Gazprom, βρισκόμαστε σε συνομιλίες με 3 διαφορετικές εταιρείες από τη Νότια Κορέα, το Καζακστάν και την Αγγλία για τη χορηγία του σταδίου. Το θέμα δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί», είπε και ανακοίνωσε ότι οι επαφές του συνεχίζονται.

Οι διοικούντες, που περιμένουν να υπογράψουν ένα deal τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ για τη χορηγία του ονόματος του γηπέδου, ετοιμάζονται να υπογράψουν μια κρίσιμη υπογραφή, πολύ σημαντική για το μέλλον του συλλόγου, μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το καθαρό χρέος του συλλόγου ανακοινώθηκε στα 5,7 δισεκατομμύρια TL και εάν επιτευχθεί η προγραμματισμένη συμφωνία, θα είναι δυνατό να μειωθεί αυτό το ποσό στα 3,6 δισεκατομμύρια TL, δηλαδή στο 27%.

(Φανατικός)


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply