13 καλύτερες βελόνες πλεξίματος για πλέξιμο με κάλτσες


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Ποιο κυκλικό μήκος βελόνας είναι καλύτερο για κάλτσες;

Όταν επιλέγετε ένα κυκλικό μήκος βελόνας για το πλέξιμο κάλτσες, τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μήκη είναι 9 ίντσες (23 cm), 12 ίντσες (30 cm) ή 16 ίντσες (40 cm).

Το βέλτιστο μήκος για εσάς εξαρτάται από τη μέθοδο που προτιμάτε να πλέκετε τις κάλτσες και την περιφέρεια των κάλτσων που πλέκετε.

Ακολουθεί μια γενική οδηγία που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μήκος:

  1. 9 ίντσες (23 cm): Αυτό το μήκος προτιμάται συχνά για το πλέξιμο κάλτσες χρησιμοποιώντας την τεχνική του μαγικού βρόχου. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα σε έργα μικρής περιφέρειας και παρέχει αρκετό μήκος για να κάνετε τη θηλιά ανάμεσα στα δύο μισά των βελονιών. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη χρήση της μεθόδου μαγικού βρόχου.
  2. 12 ίντσες (30 cm): Αυτό το μήκος είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλέξιμο κάλτσες χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της μαγικής θηλιάς, δύο κυκλικών βελόνων ή ακόμη και βελόνων διπλής μύτης (DPN). Αυτό παρέχει αρκετό χώρο για να κάνετε άνετα τις βελονιές και τη βελόνα σας ενώ δουλεύετε την περιφέρεια της κάλτσας.
  3. 16 ίντσες (40 cm): Αυτό το μήκος χρησιμοποιείται συνήθως για το πλέξιμο κάλτσες χρησιμοποιώντας την τεχνική των δύο κυκλικών βελόνων. Αυτό σας επιτρέπει να χωρίσετε τις βελονιές σας ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές κυκλικές βελόνες και να δουλέψετε κάθε μισό ανεξάρτητα. Είναι επίσης κατάλληλο για άλλα έργα μικρής περιφέρειας.

Τελικά, το καλύτερο μήκος για τη βελόνα πλεξίματος της κάλτσας σας εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση και την τεχνική που προτιμάτε.

Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά μήκη για να δείτε ποιο είναι πιο άνετο και ταιριάζει στο στυλ πλέξιμο σας.


Warning: Undefined array key "mts_related_posts_taxonomy" in /home/tempmaila/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/functions/theme-actions.php on line 320

Comments (No)

Leave a Reply